Gerrard imponert over Hodgsons planer

Liverpools nye manager Roy Hodgson ankom Anfield i starten av juli og ser nå ut til å ha overbevist Steven Gerrard om å bli i Liverpool. Foto: Scanpix / Reuters / Nigel Roddis. Les mer Lukk

Steven Gerrard ser fram til å starte samarbeidet med Liverpools nye manager Roy Hodgson.

Tirsdagens uttalelser til Liverpools nettsider er de klareste tegnene så langt på at kapteinen ønsker å bli på Anfield den kommende sesongen.

– Jeg ville ha et privat møte med Roy Hodgson. Etter møtet er jeg veldig imponert over planene han har for klubben i framtiden, sa Gerrard.

Midtbanestrategen, som var kaptein på det engelske landslaget i VM, var i likhet med noen av de andre landslagsspillerne tilbake på Liverpools treningsfelt tirsdag.

– Jeg gleder meg veldig til sesongstarten, sa han.

Dagen etter at landslagskollegaen Joe Cole kom til klubben virker det som om optimismen er tilbake hos Gerrard og Liverpool, som skuffet stort med 7.-plass i serien forrige sesong.

Både Gerrard og stjernespiss Fernando Torres er blitt koblet til andre klubber. I tillegg skal Liverpool slite med en gjeld på godt over 3 milliarder kroner.

– Fantastiske nyheter

Å beholde Gerrard og Torres i klubben har vært Hodgsons førsteprioritet etter at han kom fra Fulham for å overta etter Rafael Benítez. Gerrards uttalelser klinger godt i ørene på tidligere Viking-trener Hodgson.

– Det er fantastiske nyheter. Alle i Liverpool er nok henrykte over å høre det. Jeg er veldig glad fordi jeg har stor respekt for Steven Gerrard. Han er en spiller jeg så veldig fram til å jobbe med da jeg kom til Liverpool. Det virker som om han blir her nå, og det gir alle et løft, sier Hodgson, og legger til:

– Det kommer til å bli en tøff sesong. Det blir mange kamper og det vil ta tid å komme over skuffelsen fra forrige sesong. Men det er strålende at vår beste spiller blir værende her. (©NTB)