– Kunne se fra benken at den var inne

SINNE: En rasende Fabio Capello under Englands VM-kamp mot Tyskland søndag. Foto: Scanpix. Les mer Lukk

Englands landslagssjef Fabio Capello klandrer dommerne for at hans England er utslått av fotball-VM.

– Vi gjorde feil, men dommeren gjorde den største. At han ikke godkjente vårt 2-2-mål er en viktig grunn til at vi ikke kunne ta oss videre. Kampen ville vært annerledes om det målet var blitt godkjent. Med 2-1 kunne Tyskland spille kontringsfotball i annen omgang, sa han.

Capello klandrer ikke bare linjemannen på halvdelen der Frank Lampards skudd traff tverrligger og spratt innenfor streken.

– Nei, det var fem dommere, og ingen av dem så det. Det var ikke bare linjemannens feil, dommeren burde sett det. Jeg kunne se fra benken at den var inne, sa han.

– Vi spilte ingen god kamp i dag, og etter at Tyskland kontret inn 3-1 ga vi opp. Men det kunne blitt en annen kamp om vi hadde fått 2-2-målet.

På spørsmål om sin framtid sa Capello at han først må snakke med Englands fotballpresident før han kan uttale seg om det. Men han avviste at han kommer til å trekke seg.

– Trekke meg? Nei, nei. Absolutt ikke. Men jeg må snakke med ledelsen før jeg sier noe om min framtid, sa italieneren etter Englands største tap i et sluttspill noensinne. (©NTB) (©NTB)