Jakter knivstikker i Oslo

Kriminalteknikere undersøkte tirsdag kveld stedet der en mann ble knivstukket i middelalderparken i Oslo. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Les mer Lukk

En mann i 30-årene er kjørt til Oslo universitetssykehus etter å ha blitt stukket i magen med kniv i Oslo sentrum tirsdag kveld. Ingen er pågrepet i saken.

– Han har fått lettere stikkskader i mageregionen. Mannen ble kjørt til Ullevål, og han er ved bevissthet, opplyser vaktsjef Ole-Petter Jacobsen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Politiet har gjennomført et kort avhør av mannen som ble overfalt, men han har ikke kunnet hjelpe dem på sporet av gjerningsmannen, som løp vekk fra åstedet. Politiet fikk melding om knivstikkingen, som skjedde i Middelalderparken i Oslo sentrum, like etter klokken 19 tirsdag.

Jacobsen sier de ikke har noen konkrete mistenkte, men at etterforskningen i saken fortsetter utover kvelden.

– Kriminalteknikerne har vært på åstedet og kom nettopp tilbake etter å ha fullført jobben der, forteller han ved 22.30-tiden.

Operasjonsleder Heidi Grundstad beskrev tidligere på kvelden gjerningsmannen som «litt sliten». Vedkommende hadde på seg en grå t-skjorte, jeans, sort caps og var ubarbert. (©NTB)