87-åring i Horten død før hun ble bundet fast

FUNNET DØD: På bildet er personell fra Kripos på vei inn på åstedet. Foto: Scanpix. Les mer Lukk

Hamida Didovic (87) var død før hun ble bundet fast i sengen sin i Horten i januar, viser en foreløpig obduksjonsrapport. Tre menn er pågrepet i saken.

VG Nett skriver at pårørende av den avdøde kvinnen ble varslet om obduksjonsrapporten tirsdag. I den skal det komme fram at 87-åringen var død før hun ble bundet fast med plaststrips i sengen sin. Vestfold politidistrikt bekrefter at det er knyttet usikkerhet omkring dødsårsaken og dødstidspunktet.

Tre menn på 18, 21 og 35 år er foreløpig siktet for grovt ran av kvinnen. 35-åringen ble pågrepet mandag, etter at politiet mente å kunne koble ham til de to andre siktede i saken. Han satt tirsdag i avhør, men har ikke villet forklare seg til politiet. Mannen fremstilles for varetektsfengsling onsdag klokken 12.

Den avdøde 87-åringens leilighet ble i januar i år endevendt under ranet, men gjerningsmennene skal ikke ha funnet noe av verdi. Pengene som da lå i bankboksen hadde oldemoren spart for å kunne betale utgiftene til sin egen begravelse i hjemlandet, skriver VG Nett. (©NTB)