Bande ranet bingo i Oslo

VÆPNET: Politi utenfor bingoen på Homlia gjør seg klar. Foto: Svein Gustav Vilhelmsen. Les mer Lukk

<pFem-seks gjerningsmenn truet til seg penger fra et bingolokale på Holmlia i Oslo mandag kveld. Ranerne var utstyrt med balltre og fyrte av det som trolig var løskrutt fra en slags pistol.</p

Fem-seks gjerningsmenn truet til seg penger fra de ansatte på Holmlia bingo. Politiet vet foreløpig ikke hvor mye de fikk med seg, skriver Dagbladet.no.

Ranerne var maskert med finlandshetter og skjerf og truet til seg penger med et balltre. De hadde også med seg det politiet betegner som en falsk pistol.

– Personen som ringte inn til oss, meldte om at det hadde blitt avfyrt et skudd. Men da vi verken har funnet kulehull, prosjektil eller tomhylse i lokalet, så vi har ingen grunn til å tro at det dreier seg om skarpt skudd, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Holmlia bingo var i gang med en trekning da ranerne tok seg inn i lokalet, men ifølge politiet tyder de foreløpige opplysningene på at ranerne ikke har truet til seg noe fra kundene. Ingen skal ha kommet til skade under ranet.

– Ranerne var i underkant av 20 år, trolig gutter. De tok seg fra bingoen til fots, og vi er ute og ser etter dem nå, sier Grøttum. (©NTB)