Hellbillies får penger etter alvorlig ulykke

Hellbillies får penger etter alvorlig ulykke Les mer Lukk

<pAslag Haugen pådro seg alvorlig nakkebrudd under en festival i sommer. Nå får han erstatning fra Gjensidige. </p

Countrybandet Hellbillies har inngått et forlik av ukjent størrelse med Gjensidige, etter at vokalist Aslag Haugen falt ned fra en usikret scene i Skippagurra i sommer.

Hellbillies-vokalisten pådro seg alvorlig nakkebrudd og brakk begge armleddene da han trådte utfor en dårlig sikret scene i Skippagurra under bandets sommerturné. Like før jul kom bandet til forlik med Gjensidige, skriver Hallingdølen.

Gjensidige kom i høst fram til at arrangøren opptrådte uaktsomt fordi scenen var sikret for dårlig, noe som åpnet for erstatning til Hellbillies. Rett før jul inngikk partene forlik.

Partene vil ikke kommentere størrelsesbeløpet, men etter det Hallingdølen erfarer dreier det seg om et beløp i millionklassen.

– Et tap må vi ta, men vi har langt på vei fått gjennomslag for kravet vårt. Det er godt å kunne legge denne saken bak seg, sier Hellbillies-manager Kjell Ove Torkildsen.

Hellbillies måtte avlyse resten av sommerturneen, men i høst har frontmann Haugen trent seg opp igjen. Bandet går i gang med ny plate over nyttår.

– Usikkerhet er energikrevende. Nå kan vi konsentrere oss fullt og helt om det som skal skje framover, sier Torkildsen til Hallingdølen. (©NTB)