Forbereder å stevne forbundet

Advokat Christian Stang Våland (bildet) er engasjert av trener Peter Mueller for å få avsluttet forholdet til Norges Skøyteforbund på en ryddig måte. Mueller er oppsagt etter sextrakassering av en kvinnelig skøyteløper. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix Les mer Lukk

<pSkøyteforbundet har ikke kommet til enighet med Peter Mueller etter at han fikk sparken. Advokaten hans forbereder seg på å stevne forbundet.</p

Mueller fikk sparken etter en upassende kommentar til Maren Haugli under en middag. Han reagerte sterkt på å bli sparket og måten det skjedde på.

Siden har Skøyteforbundet forhandlet med amerikaneren om en eventuell kompensasjon. Men partene ser ikke ut til å bli enige.

– Status er at partene har hatt dialog med hverandre gjennom desember og per i dag ser det ikke ut til at de kommer til noen enighet, sier Muellers advokat, Christian Stang Våland, til NRK.

– Konsekvensene av det blir at man fra denne siden vil utarbeide og innsende en stevning i løpet av de nærmeste dagene, sier advokaten. (©NTB)