Fengsles etter grov bilvask-vold

<p42-åringen som er siktet for grov vold etter en krangel i en bilvaskehall i Oslo, framstilles for varetektsfengsling torsdag.</p

Den 42-årige ansatte ved vaskehallen kom i basketak med en 28-årig kunde i forbindelse med oppgjøret etter en bilvask på Tøyen i Oslo tirsdag kveld. Tilstanden til kunden er fortsatt ustabil.

Politiet legger ned påstand om en ukes varetekt, grunnet fare for bevisforspillelse, når han framstilles for fengsling torsdag ettermiddag. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med særlig alvorlig skadefølge.

– Han har i avhør erkjent de faktiske forholdene, at det var han som slo, men ikke tatt stilling til straffskyld, sier politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo politidistrikt til NTB.

28-åringen har store hodeskader og ligger i respirator på Ullevål universitetssykehus. Ingen andre personer var etter det politiet kjenner til involvert i slagsmålet, men politiet har avhørt flere vitner til hendelsen.

– Vi skal også avhøre flere vitner. Foreløpig vet vi ikke om de to kjente hverandre fra før eller om det har vært en bakenforliggende konflikt utover uenigheten om oppgjøret for bilvasken. Dette vil forhåpentligvis videre avhør avdekke, sier Kirkhorn. (©NTB)