Unnskyldning til Wenger

HVOR NÅ? Arsene Wenger under kampen mot Manchester United lørdag. Foto: Scanpix. Les mer Lukk

<pDommersjefen i den engelske eliteserien kommer til å beklage seg overfor Arsène Wenger etter at manageren ble vist på tribunen lørdag.</p

Wenger ble vist på tribunen på overtid i storkampen mellom Arsenal og Manchester United. Arsenal-manageren sparket til en vannflaske da Arsenal fikk et mål annullert for offside i 1-2-tapet.

Da han ble vist på tribunen fant han ikke ut av hvor han skulle gå. Det hele tok flere minutter, og på et tidspunkt ble Wenger stående på taket til den gamle spillertunnelen med hånflirende United-fans rundt seg.

Han kommer nå til å få en beklagelse fra Keith Hacket, dommersjefen i engelsk eliteserie.

– Selv om det var rett å vise ham på tribunen etter regelverket, var det helt ute av konteksten i kampen. Det ble etterfulgt av forvirring rundt hvor han skulle gå, sier Richard Bevan, leder for managerforeningen.

– Jeg har snakket med Keith Hackett og han forstår at situasjonen var feil og vil si unnskyld til Arsène Wenger, sier Bevan.

Det var fjerdedommer Lee Probert som ba dommer Mike Dean vise Wenger på tribunen.

– Le Probert klarte ikke å håndtere situasjonen og skapte en unødvendig pressende situasjon ved å ta søkelyset vekk fra banen i en så stor kamp med bare sekunder igjen å spille, sier Bevan. (©NTB)