18-åring alvorlig skadd i fall

<pPolitiet har satt i gang etterforskning etter at en 18 år gammel mann ble alvorlig skadd i et fall på Askøy i Hordaland natt til lørdag.</p

– Vi fikk melding om en slåsskamp utenfor Norrønaheimen samfunnshus i Strusshamn ved 2.30-tiden. Av ukjent årsak hadde en person havnet utfor en skrent. Han ble alvorlig skadd, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til NTB.

18-åringen ble sendt til Haukeland universitetssjukehus med alvorlige bruddskader. Ifølge NRK og Bergens Tidendes nettutgave var 18-åringens tilstand lørdag ettermiddag alvorlig og ustabil.

Omstendighetene rundt slåsskampen er uklare. VG Nett melder at 18-åringen hadde havnet utfor en 20 meter høy skrent. Politiet kan ikke bekrefte høyden, men antyder at den kan ha vært mellom 5 og 10 meter.

– Vi prøver å finne årsaken til at han havnet utfor skrenten. Det er uklart hvorvidt han falt eller ble dyttet utfor, sier Grindeland.

Saken ble politianmeldt, og flere personer ble avhørt etter hendelsen.

– Vi avhørte noen vitner i løpet av natten, og skal foreta flere avhør, men det er usikkert når vi vil være ferdige, blant annet fordi det er helg. Vi ønsker dessuten å snakke med 18-åringen selv, men vi vet ikke når det blir mulig, sier Grindeland. (©NTB)