– Ligatrofeet er hovedmålet

VIL VINNE: Fernando Torres bedyrer at Liverpool vil vinne ligaen kommende sesong, for første gang på 19 år. (Foto: Scanpix/REUTERS/Phil Noble) Les mer Lukk

<pFernando Torres mener Liverpool-spillerne er bestemte på å vinne ligatrofeet neste sesong.</p

Liverpool (NTB): Til tross for bare to tap i forrige sesong, ble Liverpool slått av Manchester United i kampen om å vinne den engelske serien.

Torres benekter påstandene om at dagens Liverpool-spillere er mindre opptatt av å bli ligamestere på grunn av den utenlandske dominansen i klubben.

– Noen sier utenlandske spillere ikke bryr seg like mye som de lokale. Men fakta er at vi er smertelig klar over at Liverpool ikke har vunnet ligamesterskapet på 19 år. Vi forstår at fansen er desperate etter å se oss vinne, sier den spanske angrepsspissen til klubben nettsted.

25-åringen mener ingenting vil være bedre enn å slå United i gullkampen neste sesong.

– Rivaliseringen mellom Liverpool og Manchester United er intens. Supporterne på Anfield vil ta av dersom vi slår dem neste år. Klart mesterligaen betyr mye for klubben, men det engelske ligatrofeet alle i garderoben er ute etter, slår Torres fast.

Den spanske landslagsspilleren har klokkertro på sin klubbmanager.

– Nå må vi vinne de store trofeene. Vi kan stole på Rafael Benitez. Han er en fantastisk manager, som har vært viktig for min utvikling siden jeg kom til Liverpool, sier Torres. (©NTB)