Brøt forhandlingene

RBKs Vadim Demidov har brutt forhandlingene med klubben. (Foto: Scanpix) Les mer Lukk

<pVadim Demidov har brutt kontraktsforhandlinger med Rosenborg. 22-åringen sier at det er stor avstand mellom partene.</p

Trondheim (NTB): – Det eneste jeg kan si er at vi ikke er blitt enige. Resten er opp til Rosenborg, sier Demidov til Adresseavisen. Han innrømmer at det til slutt ble ganske stor avstand mellom partene, men henviser videre til rådgiver Jim Solbakken.

Solbakken bekrefter at det ikke er forhandlinger eller dialog mellom partene akkurat nå.

Demidov kom til Rosenborg fra Hønefoss i fjor. Da var han et relativt ubeskrevet blad, men nå er han fast på laget. Kontrakten hans går ut etter 2010-sesongen. Derfor har Rosenborg brukbart med tid.

– Vadim er en spiller vi gjerne vil beholde, og gode spillere vil vi forlenge med så tidlig som mulig, sier sportssjef Erik Hoftun i Rosenborg til Adresseavisen. Han legger til at RBK ikke stresser med dette nå, for Demidov har lang tid igjen av kontrakten sin.

– Vi har gitt spilleren et tilbud han ikke mener er godt nok. Det er litt ulike oppfatninger om hvor mye spilleren er verd. Akkurat nå er vi ikke helt enige, så får vi se om vi blir det, sier Hoftun.

Rosenborg har også for lenge siden sagt at klubben ønsker å forlenge kontrakten med Steffen Iversen. Allerede etter turen på La Manga i januar skulle partene ta en kontraktsprat, men heller ikke her er det noen avtale i boks, skriver Adresseavisen. (©NTB)