- Sponheim er mest opptatt av makt

Siv Jensen mener at Venstre-lederen Lars Sponheim er mer opptatt av regjeringsmakt enn å innfri Venstres program. FOTO: Scanpix Les mer Lukk

<pFrps leder Siv Jensen mener Venstre-leder Lars Sponheim er mer opptatt av regjeringsmakt enn å jobbe for Venstres politiske program.</p

– Hadde Sponheim tatt Venstres program på alvor, hadde han gjort alt han kunne for å skape et bedre samarbeidsklima mellom de fire ikke-sosialistiske partiene. Det har han ikke gjort, konstaterte Jensen i en tale på Frps politiske konferanse i Tromsø lørdag.

Hun mener Venstre-lederen er mer opptatt av regjeringsmakt enn å innfri Venstres program når de eneste regjeringsalternativene han ser på som aktuelle etter valget, er en Ap-regjering eller en ny Bondevik-regjering med Høyre, KrF og Venstre.

Nok en gang sa Frp-lederen at de ikke-sosialistiske partiene bør samarbeide om et alternativ til den sittende rødgrønne regjeringen og at Venstre også bør med.

– Listen over hvilke saker de fire ikke-sosialistiske kan finne sammen om er endeløs. Vi har et felles utgangspunkt, sa Jensen.