Leteaksjon etter togkollisjon

<pPolitiet har truffet en mann som innrømmer at han var med i bilen som kolliderte med et tog lørdag morgen. Leteaksjonen pågår fortsatt, siden mannen ikke vil opplyse til politiet om det var andre personer i bilen. </p

Politiet fikk melding om at en bil og et tog hadde kollidert på en planovergang i Eidskog i Hedmark klokken 5 lørdag morgen.

– Lokføreren stoppet toget og gikk tilbake for å se hvordan det har gått med dem som var i bilen. Det var derimot ingen i bilen, den var tom. Men det er blod på airbagen, noe som tyder på at noen er skadd, sier operasjonsleder Egil Solberg ved Hedmark politidistrikt til NTB.

Ambulanse, politi og brannvesen rykket ut, og det ble iverksatt en leteaksjon. Politiet har møtt en person som innrømmer å ha vært med i bilen, men ifølge opplysninger politiet har fått, skal det ha vært flere personer i bilen.

– Mannen ønsker ikke å si noe om hvem andre som har vært med i bilen. Ut ifra det fortsetter vi å lete på stedet. Men vi håper nå at aksjonen kan avsluttes som redningsoppdrag, sier Solberg.

Røde Kors, fem hundepatruljer og et politihelikopter leter i området. Bilen som kolliderte er en leiebil, og politiet vet ennå ikke hvem som har leid bilen. (©NTB)