Har fått 13 tips om Skøyen-drapet

13 TIPS: I dette parkeringshuset ble Vegar Bjerck funnet drept i desember i fjor. Politiet har nå flere spor å følge etter at de gikk ut med fantomtegninger i går. Les mer Lukk

<pPolitiet gikk ut med fantom-tegninger.</p

Politiet i Oslo har fått inn 13 tips etter at de fredag gikk ut med fantomtegninger i forbindelse med Skøyen-drapet i desember i fjor.

Tipsene går hovedsakelig ut på gjenkjennelse av personer og biler, opplyser politiet.

To av de tre fantomtegningene ble i midten av januar vist fram da etterforskerne gikk fra dør til dør i nabolaget. Det ga ikke napp, og politiet valgte derfor å gå ut i mediene med alle tegningene.

De tre personene som det er gjort tegninger av, er ikke å regne som mistenkte, men politiet vil svært gjerne komme i direkte kontakt med hver og en av dem.

Det vil ikke bli foretatt andre etterforskningsmessige skritt i saken denne helgen enn å ta imot ytterligere tips, og politiet ber publikum som har noe å fortelle ta kontakt med politiets sentralvakt på telefon 22 66 90 50.

Etterforskningen fortsetter mandag.

43 år gamle Vegard Bjerck ble drept med kniv i et garasjeanlegg på Skøyen i Oslo torsdag 18. desember. Verken tekniske funn på åstedet eller avhør av venner, kolleger, familie, naboer og vitner har så langt ført fram. (©NTB)