Leter etter knivstikkere

<pPolitiet vet ikke hvem som knivstakk en 22 år gammel mann i magen på Hovseter i Oslo lørdag kveld.</p

Oslo (NTB): En 22 år gammel mann lå natt til søndag på operasjonsbordet med alvorlige skader etter en knivstikking på Hovseter i Oslo sent lørdag kveld. Mannen ble funnet på en gressplen da ambulansepersonalet ankom åstedet ved 23-tiden. Han var stukket i mageregionen og skal være alvorlig skadd.

Politiets patruljer forsøkte å lete etter fem-seks personer som skal ha gjennomført knivstikkingen, men søndag morgen var fortsatt ingen pågrepet. Det skal være uklart hvem som sto bak handlingen. Søndag morgen forberedte imidlertid politiet et avhør med den skadde mannen.

– Ifølge opplysninger fra sykehuset er mannen i ferd med å våkne opp. Vi satser på å gjennomføre en samtale med ham så fort det lar seg gjøre, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved sentralvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet vet lite om mannen bortsett fra navnet, som skal være «utenlandskklingende». Han skal ikke være kjent av politiet fra tidligere. Flere personer skal ha vært vitner til hendelsen, men ingen har kunnet gi avgjørende opplysninger til politiet. (©NTB)