Fotballfest på Ullevaal

Lyns Tomasz Sokolowski (lengst th i bildet) sender et frispark rett i mål i søndagens eliteseriekamp mellom Lyn og Tromsø på Ullevaal stadion i Oslo. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX. Les mer Lukk

<pSøndagens eliteseriekamp hadde alt.</p

Oslo (NTB): Lyn Oslo inviterte Tromsø til fotballfest på Ullevaal. Dessverre fikk bare 6273 tilskuere nyte målfesten som broderlig nok endte uavgjort 3-3.

Søndagens eliteseriekamp hadde alt. Nummer tre mot nummer fire på tabellen, mange mål, enda flere sjanser, stemning, Oslo-regnvær, et omdiskutert rødt kort og en avgjørende scoring tre minutter på overtid.

Morten Moldskred har slitt med skader den siste tiden, men søndag var han tilbake. Spissen fikk æren av å avslutte målfesten da han ordnet 3-3 med et vådeskudd som gikk via en Lyn-spiller tre minutter på overtid. Utrolig nok berget Tromsø 3-3 med 10 mann på banen.

De som valgte å ta turen til nasjonalarenaen ventet seg kanskje mange mål. Da Lyn tok imot Tromsø i fjor endte det med hjemmeseier 4-3.

Søndag var det dramatisk fra første minutt. Lyn var mest på ballen i åpningsminuttene, og i det 5. minutt fikk Oslo-laget en enorm fordel. Tromsøs solide forsvarer Miika Koppinen ble sendt i garderoben med rødt kort.

Ni minutter etter at Tromsø ble redusert til ti mann var Kim Holmen på plass. Holmen fikk stå totalt umarkert i boksen og heade inn 1-0. Kanskje det var Koppinen som skulle ha markert ham? (©NTB)