Hvitt pulver på McCain-kontor

Kontoret til John McCain ble grundig undersøkt etter at det mottok et truende brev som inneholdt et ukjent hvitt pulver. (Foto: Scanpix) Les mer Lukk

<pEtt av valgkampkontorene til republikanernes presidentkandidat John McCain ble evakuert torsdag, etter at det mottok et truende brev som inneholdt et ukjent hvitt pulver.</p

Denver (NTB-Reuters): Brevet ble funnet på et valgkampkontor i en forstad av Denver i Colorado. Politiet ble straks varslet og bygningen ble evakuert mens etterforskere rykket inn. Det er ennå ikke fastslått hvilket pulver det var snakk om.

Kort tid etter gikk alarmen også ved et valgkampkontor i Manchester i New Hampshire, men der viste det seg å være falsk alarm og noe pulver ble ikke funnet.

Alle som befant seg på de to kontorene er tatt inn til helsesjekk, men ingen skal ha vist tegn til helseproblemer.

McCain var på hytta i Arizona torsdag, og ingenting tyder på at brevtrusselen var rettet mot for ham personlig.

Fem mennesker ble drept da ukjente sendte brev med miltbrannbakterier til flere ledende politikere og journalister i USA etter terrorangrepene mot USA i 2001.

Den eller de som sto bak brevene ble aldri funnet, men en høytstående ansatt ved et av Pentagons forskningslaboratorier begikk nylig selvmord da han fikk vite at han ville bli siktet i saken. (©NTB)


Les flere nyheter fra USA på Startsiden