– Russland vil se signaturen til Saakasjvili

Frankrikes president Nicolas Sarkozy opplyste tidligere fredag at hans russiske kollega Dmitrij Medvedev vil undertegne våpenhvileavtalen med Georgia. Foto: Scanpix Les mer Lukk

<pRussland vil se signaturen til Georgias president Mikhail Saakasjvili før det kommer på tale å undertegne våpenhvileavtalen, opplyser det russiske utenriksdepartementet, ifølge Interfax.</p

Georgias president opplyste tidligere fredag at han har signert avtalen om våpenhvile. Det vil gjerne russerne se bevis på.

– Vi kommer ikke til å signere avtalen før vi ser underskriften til Saakasjvili. Tiden for samtaler er over, tiden for konkret handling er inne, sier en kilde i det russiske utenriksdepartementet til nyhetsbyrået Interfax.

Frankrikes president Nicolas Sarkozy opplyste tidligere fredag at hans russiske kollega Dmitrij Medvedev vil undertegne våpenhvileavtalen med Georgia.

– Medvedev bekreftet overfor Sarkozy at også han vil signere våpenhvileavtalen med Georgia og at Russland vil overholde punktene i avtalen, spesielt de punktene som dreier seg om tilbaketrekning av russiske styrker fra georgisk territorium, heter det i en pressemelding fra den franske statsministerens kontor. (©NTB)