Politiet starter vitneavhør om festivaltragedien

 Alle foto: Scanpix
<pPolitiet håper avhør av vitner og berørte skal kaste lys over hva som førte til at to personer mistet livet på Norway Rock Festival lørdag.</p

Lensmannen i Kvinesdal er i full gang med å etterforske dødsfallene på Norway Rock Festival i Kvinesdal. Trolig var det kullosforgiftning som førte til at samboerparet Anita Wathne (31) og Terje Brueland (32) mistet livet i bussen som sto parkert på festivalcampen. Men i så fall er det fortsatt en gåte hvordan luftelukene til aggregatrommet i bussen ble lukket igjen.

– Først og fremst må vi avvente resultatet av obduksjonen før retningen på den videre etterforskningen blir avklart. Vi kan ennå ikke utelukke andre dødsårsaker, sier lensmann Jan Magne Olsen til NTB. Obduksjonen blir gjennomført mandag, trolig kommer den foreløpige rapporten samme dag.

– Vi starter nå med avhør av vitner og andre som hadde befatning med bussen for å få et klarer bilde av hva som kan ha skjedd. Men jeg vil ikke begi meg inn i spekulasjoner så tidlig i etterforskningen, sier Olsen.

Enkelte vitner er allerede avhørt, men Olsen vil ikke kommentere hva som er kommet fram så langt. (©NTB)