Mistet livet i utforkjøring

En person omkom natt til lørdag da en bil kjørte av veien på Jaktøysletta ved Trondheim. I Drammen kolliderte en kvinne med en bensinpumpe.

Politiet fikk melding om utforkjørselen klokken 1.05. Bilen kjørte av veien på E6 mellom Melhus og Klett, skriver adressa.no.

To personer ble alvorlig skadd i ulykken, og begge ble fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim. Den ene døde senere av skadene.

Politiet ønsker ennå ikke å gå ut med kjønn eller alder på de to personene som var i ulykken, og årsaken til ulykken er ennå ikke kjent.

– Vi vet at bilen hadde kommet i stor hastighet, skrenset og kjørt av veien. Det lå en bil på jordet på venstre side av veien. Bilen hadde gått rundt og kjørt av veien, og to personer ble kastet ut av bilen, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Astrid Metlid til Adressa.

Kolliderte med bensinpumpe

I Drammen pådro en 35 år gammel kvinne pådro seg fredag kveld alvorlige skader etter å ha kjørt utfor veien og inn i en bensinpumpe.

Kvinnen kom kjørende fra Drammen sentrum i retning Kongsberg. På Åssiden mistet hun kontroll over bilen.

– Hun kjørte av veien og inn i autovernet. Ifølge vitner løftet bilen seg deretter over autovernet og endte opp i en av bensinpumpene på en Esso-stasjon. Kvinnen lå utenfor bilen da vi kom til stedet, opplyser operasjonsleder Torstein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Det var ingen bensinlekkasje på stedet som følge av ulykken, men kvinnen pådro seg hodeskader og ble sendt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus. Ved sykehuset får NTB opplyst at 35-åringen fikk alvorlige hode-, ansikt-, bryst-, mage- og bruddskader i ulykken. Tilstanden hennes var ved 2.30-tiden natt til lørdag stabil.

– Ulykken skyldes høy fart, sier Hagen.

Politiet fikk melding om saken klokken 23.21.

Motorsykkelulykke

Ved Gjøvik ble to personer skadd da en motorsykkel kjørte av veien tidlig lørdag morgen.

Motorsykkelen kjørte sørover på riksvei 33 fra Gjøvik. Ved Rambekk kjørte motorsykkelen i autovernet, og både motorsyklisten og passasjeren havnet over autovernet, forteller operasjonsleder Trond Skjøld i Vestoppland politidistrikt til NTB.

En av de skadde er brakt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo, mens den andre er brakt til sykehus i Gjøvik.

Ulykken skjedde klokka 5 lørdag morgen. (©NTB)