FA ser på Stamford Bridge-krangel

FA ser på Stamford Bridge-krangel Les mer Lukk

Englands fotballforbund (FA) vil se på videobilder av lørdagens krangel etter storkampen på Stamford Bridge.

London (NTB-AFP): Flere av Manchester Uniteds reserver løp seg ned ute på banen etter Chelseas 2-1-seier da banemannskap og vakter ba dem komme seg bort. Det endte med håndgemeng.

– Vi kommer til å be Chelsea om å sende oss overvåkingsbilder slik at vi kan se på det som skjedde. Dette har ingenting med dommerens rapport å gjøre, for han var i garderoben da det skjedde, sa FA-talsmann Andrin Cooper søndag.

Les alt om Premier League her

Chelsea meldte allerede lørdag kveld at klubben ville se på opptak av episoden og vurdere eventuelle tiltak. United har også bedt om å få se bildene.

Patrice Evra, Paul Scholes, John O’Shea, Gerard Pique og Gary Neville var spillerne som ble bedt om å komme seg av gresset.

Banemannskap, vakter og flere av spillerne var involvert i håndgemenget som oppsto.

Flere United-spillere kan få trøbbel som følge av episoder i og etter selve kampen, og klubben avventer resultatet av FAs gransking med spenning.

Både Rio Ferdinand og Edwin van der Sar konfronterte linjemannen som i sluttminuttene markerte for det omstridte straffesparket som avgjorde kampen. Etter kampen sparket Ferdinand en vegg i frustrasjon og sparket da også borti en kvinnelig vakt. (©NTB)