- Jeg har ikke snakket med min sønn

Faren til den 26 år gamle mannen som er etterlyst etter drapet på Martine Vik Magnussen, sier han ikke har hørt noe fra sønnen.

Martine Vik Magnussen-saken  
Martine Vik Magnussen (23) fra Asker var student ved det prestisjefylte Regent’s College i London. Hun ble meldt savnet fredag.
*Hun ble sist sett i live da hun forlot det eksklusive utestedet Maddox Club midt i sentrum av London i en taxi på vei til et nachspiel natt til fredag sammen med en 26 år gammel mann opprinnelig fra Egypt.
*Politiet i London fant tidlig søndag morgen en død person i et søppelrom i den fasjonable bygården der 26-åringen disponerer en leilighet.
*Mandag bekrefter politiet at den døde er Magnussen.
*Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at den drepte har skader i halsregionen.
*26-åringen skal ha forlatt Storbritannia, og britisk politi har nå etterlyst ham via Interpol. (©NTB)

– Jeg har ikke snakket med min sønn. Men på dette tidspunktet tror jeg ikke det er lurt at jeg kommer med en uttalelse, sier faren på telefon til dagbladet.no.

Den britiske avisa The Sun skriver at mannen som er etterlyst etter drapet på Martine Vik Magnussen, tok fly fra England kort tid etter hennes død. Den etterlyste 26-åringen er opprinnelig fra Egypt, men har senere vært bosatt sammen med familien i Jemen.

Faren til 26-åringen ønsker ikke å kommentere påstanden om at sønnen skal ha forlatt Storbritannia kort tid etter det antatte drapet.

– Jeg kjenner ikke til disse beskyldningene. Men jeg tror det er best at du snakker med min advokat i London. Jeg tok kontakt med han i går, sier faren.

Den norske studenten ble funnet drept i kjelleren i en fasjonabel bygård i sentrum av den britiske hovedstaden søndag etter å ha vært savnet siden fredag. (©NTB)