Fem barn drept av sin egen mor

Fem barn drept av sin egen mor Les mer Lukk

En belgisk kvinne drepte onsdag de fem barna sine, før hun forsøkte å ta sitt eget liv, melder belgisk politi.

Foto:  
En belgisk mor drepte de fem barna sine, som var mellom tre og 14 år. «Ring politiet» står det på døra der de fem barna ble funnet drept. Foto: REUTERS / Thierry Roge (BELGIUM) /Scanpix

En belgisk politimann står vakt utenfor huset der fem søsken ble funnet drept i Nivelles i Belgia onsdag. Politiet tror moren tok livet av barna før hun forsøkte å begå selvmord. Foto: REUTERS / Thierry Roge / SCANPIX

Barna, som var i alderen tre til 14 år, ble funnet av politiet i et hus i Nivelles, om lag 3 mil sør for hovedstaden Brussel.

Moren deres, en kvinne i 40-årene som tidligere har hatt tegn til depresjon, er skadd og befinner seg på sykehus. Tilstanden hennes beskrives som alvorlig.

Kvinnen beskriver drapsplanene i et brev hun har sendt til en venn, ifølge en talsmann for påtalemyndigheten i Nivelles. Men brevet kom ikke fram før etter at drapene var begått.

Talsmannen sier de fire jentene og en gutt ble drept med kniv, og at det så langt ikke er kommet fram opplysninger som kan forklare hvorfor kvinnen valgte å ta livet av barna sine. (©NTB)