Magnus Moan: «Glad gutt» etter hopprennet

Magnus Moan har 47 sekunder å ta inn på tyskeren Björn Kircheisen etter hopprennet i kombinertsprinten i VM. Det er ikke umulig.

Magnus Moan. (Foto: Erlend Aas / SCANPIX)

Kircheisen hoppet 134 meter og fikk 130,8 poeng i hopprennet. Finlands Anssi Koivuranta ligger på annenplass med 16 sekunder å ta inn på tyskeren. Franske Maxime Laheurte er treer etter hopprennet med 28 sekunder å ta inn på Kircheisen.

- Jeg fikk til et bra hopp. Det gjorde godt. Langrennet kommer til å bli et rotterace. Det blir tøft, men slik har det vært i hele sesongen, sa Magnus Moan til NRK etter hoppingen. Han ligger på 8.-plass

- Jeg er i kjempeform og kommer ikke til å bli fragått i langrennet. Dessuten er jeg i kjempeform, mente Moan som var optimist etter hoppingen.

Petter L. Tande var best av de norske deltakerne i hoppingen. Han ligger på 5.-plass og har 47 sekunder fram til Kircheisen han også etter et hopp på 125,5 meter. Han fikk 0,1 poeng bedre poengsum enn Moan som hadde 125 meter.

Espen Rian var tredje best av de norske. Han endte på 12.-plass i hopprennet og har 1.19 minutt å ta inn på Kircheisen. (©NTB)