Hvorfor er det ikke anbefalt å røyke, drikke og spise så mye rødt kjøtt man bare vil?
Ved ikke å røyke og ha et lavt inntak av alkohol og rødt kjøtt reduserer man risikoen for kreft, hjerteinfarkt, hjerneslag, lungesykdommer, diabetes type 2, og dermed redusert livskvalitet og for tidlig død som følge av disse. Ekspertene forklarer. Video: NTB scanpix/Colourbox/Frp / Redigering: Marte Pritzlaff Njerve
Relaterte videoer
Siste
1:58
Dokumentar fra hardt rammet New York-sykehus: – Jeg må avslutte livet hans
1:19
Ellevill latterliggjøring av Eurovision i ny Netflix-komedie
3:18
Dronning Sonja til alle landets sykepleiere: – Jeg er dypt imponert over innsatsen deres
3:07
«Trymmen sin skål»-Øyvind ute med ny låt
2:17
Carole Baskin ble rundlurt til å gjøre sitt første intervju siden «Tiger King»
1:14
The Rolling Stones har gitt ut corona-inspirert låt
1:03
Danske prinsesse Isabella fyller 13 år
1:31
Derfor har dronning Elizabeth to bursdager
1:37
Filmtrailer: «Apollo 13» (1995)
1:36
Dronning Margrethe fyller 80 år
3:52
Anna Nicole Smith: Giftet seg med 89-åring da hun var 26
1:58