Hvorfor er det ikke anbefalt å røyke, drikke og spise så mye rødt kjøtt man bare vil?
Ved ikke å røyke og ha et lavt inntak av alkohol og rødt kjøtt reduserer man risikoen for kreft, hjerteinfarkt, hjerneslag, lungesykdommer, diabetes type 2, og dermed redusert livskvalitet og for tidlig død som følge av disse. Ekspertene forklarer. Video: NTB scanpix/Colourbox/Frp / Redigering: Marte Pritzlaff Njerve
Relaterte videoer
Siste
0:40
Skrekkslagne vitner: Her står fireåringen på kanten av femte etasje
1:21
Putin sammenlignes med Disney-skurk
1:53
Står i kø på opp Mount Everest
0:43
Sjokkfunn i do
0:59
– Som å ha en Bugatti i ryggsekken
0:39
Treffer russisk missil med maskingevær
0:37
Her treffer ballongen kraftledningen
0:42
Skal vise nye droneangrep: – «Et mesterverk»
0:37
Følger ikke med: Så forsvinner han ned heissjakta
0:37
Har du sett dette før?
0:53
Sterke bilder: Mister nesten armen i brutalt hundeangrep
0:43