Hvorfor er det ikke anbefalt å røyke, drikke og spise så mye rødt kjøtt man bare vil?
Ved ikke å røyke og ha et lavt inntak av alkohol og rødt kjøtt reduserer man risikoen for kreft, hjerteinfarkt, hjerneslag, lungesykdommer, diabetes type 2, og dermed redusert livskvalitet og for tidlig død som følge av disse. Ekspertene forklarer. Video: NTB scanpix/Colourbox/Frp / Redigering: Marte Pritzlaff Njerve
Relaterte videoer
Siste
0:50
Ukrainske soldater overgir seg
0:52
OL-draktene får utøvere til å rase
0:58
Russiske missiler traff boligblokk: 18 drepte
1:51
Straffesak vs. sivilsak: Slik er de ulike beviskravene
0:24
Blir knivstukket på direkten
0:33
Kjører mot småbarnsfamilie
0:57
Dansk fregatt angrepet av droner
0:50
Her spøker det: Følg nøye med på ølglasset
0:46
Håner russerne: «Hvor mange droner trengs for å sprenge en panservogn?»
0:31
Her står speedbåten i full fyr
0:42
Måtte avbryte landing flere ganger
0:51