Jakt: Hvordan tilberede fuglen
Finn Hansen, kokk og matskribent i Norges jeger- og fiskeforbund, viser deg hvordan du lager en nydelig rett av den nyskutte fuglen. Denne skogsgryten kan tilberedes utendørs, og oppskriften kan brukes både med rype, due og annen skogsfugl.
Relaterte videoer
Siste
0:40
Skrekkslagne vitner: Her står fireåringen på kanten av femte etasje
1:21
Putin sammenlignes med Disney-skurk
1:53
Står i kø på opp Mount Everest
0:43
Sjokkfunn i do
0:59
– Som å ha en Bugatti i ryggsekken
0:39
Treffer russisk missil med maskingevær
0:37
Her treffer ballongen kraftledningen
0:42
Skal vise nye droneangrep: – «Et mesterverk»
0:37
Følger ikke med: Så forsvinner han ned heissjakta
0:37
Har du sett dette før?
0:53
Sterke bilder: Mister nesten armen i brutalt hundeangrep
0:43