Stjernekamp med Dahl og Rotan om bord

Kåre Magnus Bergh er programleder for NRK-programmet «Stjernekamp». Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB
Kåre Magnus Bergh er programleder for NRK-programmet «Stjernekamp». Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

I august er det klart for en ny runde « Stjernekamp» på NRK – og blant kjenningene som stiller opp i år finner vi blant andre Carina Dahl og Alexandra Rotan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I år skal artistene prøve seg på blant annet latinopop, joik og stadionrock, melder NRK når høstens stjernerekke er klare til dyst.

I fjor var det Knut Magnus Djupvik som trakk det lengste strået i sangkonkurransen.

Torsdag ble ti nye håpefulle artister presentert, og i år får de starte opp sesongen med en sang valgt fra «egen sjanger». Men snart må de – tradisjonen tro – prøve seg på helt nye sangkunster.

Årets deltakere er Chand Torsvik, Alexandra Rotan, Marius Roth Christensen, Anna-Lisa Kumoji, Fredrik Domaas, Carina Dahl, Kevin Mbugua, Heidi Ruud Ellingsen, Bjørn Tomren og Jorun Stiansen.

Profilene er hentet fra hele landet, som Trondheim, Vennesla, Tønsberg, Narvik og Bergen. De har også utmerket seg i helt ulike sjangre, som soul, pop, rock, opera og jodling.

Programleder Kåre Magnus Bergh og dommer Mona B. Riise har vært med siden oppstarten av første sesong i 2012 – og gleder seg til en ny runde med stjerner i manesjen.

– Dette er feiringen av noe av det viktigste vi har, nemlig musikk. Og her får vi vist fram bredden i norsk musikk, både artister og sjangrer, sa hun da artistene ble presentert.