Meny

Ukas mest sette:

Se opp! Flyet går inn for landing

Se opp! Flyet går inn for landing
Dramatikk og spenning preger den første videouka i februar. Et fly som lander i kryssvind topper lista tett etterfulgt av Justin som fanget en vakker puma i revefella si.

Selv om mennesket har flydd i over hundre år, er det fortsatt noe ved flygemaskinene som både skremmer og imponerer oss. Vi forstår dere lesere godt, for jobben pilotene gjør har tatt pusten fra oss denne uka.

Plutselig tar kryssvinden tak i flyet

Flere piloter måtte trå til og imponere i kryssvinden ved Birmingham Airport i januar. Idet flyene er i ferd med å lande tar vinden tak, og kaster de store maskinene til siden. Les hele artikkelen her.

Justin fikk sjokk da han sjekket revefella

Nær sitt hjem i West Pennington, USA, hadde Justin Casey og hans to barn satt opp en revefelle. Men det var langt fra en rev som ble fanget i buret. Les hele artikkelen her.

Disse mennene bråkte med feil dame

Du kødder ikke med ei dame som kan kung fu, og i hvert fall ikke ei som har vært på treningsleir for å lære seg å slå knock-out på sine medskuespillere. Denne dama lurte oss og dere trill rundt med sine kampsportferdigheter. Les hele artikkelen her.

Dramatisk video viser flystyrten på Taiwan

Onsdag denne uka var det en hendelse som preget hele verden, og ikke minst dashbordvideoen som fanget det hele. Nå hylles piloten i ulykkesflyet for å ha hindret det fra å treffe bygninger og annet i nærheten. Les hele artikkelen her. 

Her mister han kontrollen på glattisen

Tirsdag morgen ble noe mer skremmende enn andre morgener da Jan-Olav Torvik ble forbikjørt av en Volvo på vei ut av Eiksundtunnelen på Søre Sunnmøre. Les hele artikkelen her.