Meny

Ukas mest sette:

En måtte la bilen stå – en annen kjørte traktoren overalt

En måtte la bilen stå – en annen kjørte traktoren overalt
Da lista over ukas mest sette videoer lå klar innså vi raskt at dette har vært den store motor-uka. Med skrekkbil, to fly og Gråtass på topp.

Skrekkbil kunne kjørt videre på norske veier

Bilmekanikere i Auto Bilekspert i Sandnes gjorde store øyne da en polskregistrert Nissan trillet inn på verkstedet. Sjåføren ville gjerne få fikset eksosen på bilen, men da mekanikeren satte i gang oppdaget han raskt at det ikke bare var eksosen som burde vært fikset. Les hele artikkelen her. Nå går vi inn for landing... Nei, forresten

På flyplassen i Birmingham, Storbritannia, har det vært tøft å være liten den siste tiden. I vinter har sidevinden vært så sterk at flere turbopropfly har måtte ty til såkalte «go-arounds». Les hele artikkelen her.Jon Arilds gamle Gråtass kommer frem overalt

Motorentusiasten har festet belter på den gamle traktoren. Nå går den som et «olja lyn» selv om snøen er meterdyp. Les hele artikkelen her.Flyreddes mareritt: Sidelengs inn for landing

At det ikke er enkelt å lande når det er sterke vinder, er kjent for de fleste. Et lite propellfly fra Ryanair fikk store problemer med vindkastene på Leeds Bradford lufthavn. Les hele artikkelen her. Hun er IKKE fornøyd med å ha mistet ferja

I ferjeterminalen i canadiske Victoria, på selveste nyttårsaften, står den fortvilte passasjeren og har akkurat fått beskjed om at hun var tre minutter for sen til å rekke ferja – den nyheten tar hun ikke bra. Les hele artikkeln her. Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus