Meny

Årets mest sette videoer - nummer 26

Utskjelt fly imponerte stort med triks

Oi, oi, oi så mye bråk det har vært rundt Dreamliner i 2014. Men oppvisningen der Boeing viser hva 787-9-flyet er god for, ble populær.

I forbindelse med Farnborough Airshow i Storbritannia i juli testet Boeings piloter ut det nye 787-9 Dreamliner-flyet, som blant annet Norwegian har ønsket å bestille 20 av. Disse modellene er noe større enn 787-8-modellene, som har skapt mye hodebry for Bjørn Kjos og Norwegian det siste året.

Under øvelsen gjennomførte flyet både raske stigninger, krappe svinger og en såkalt «touch-and-go-landing» der flyet lander på rullebanen, for så å ta av igjen uten å stanse først. Videoen som viser det hele ble svært populær, og er den 26. mest sette videoen hos ABC Nyheter i 2014.


Se flere populære videoer i desember

Hver dag i desember viser vi deg en av de mest sette videoene her på ABC Nyheter og SeDenne gjennom 2014. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.


Se videoene vi har presentert tidligere:

27. Norske damer slo an i superfrekk kreftkampanje

28. De flyktet fra kjempebølgen i siste liten

29. Hun fant en slange i sofaen

30. Norge tok pusten fra oss




31. Drømmebryllupet ble redningsaksjon



Her samler vi hele topplisten over årets mest sette videoer.

Mens du venter på at resten av topplista avsløres, kan du se videoene som havnet på seierspallen over de mest sette videoene i 2013:

1. Baby ble rørt til tårer av mammas sang

2. Filmet farlig sexlek i tunnel

3. Fredriks bilvideo tok helt av

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus