Meny

Årets mest sette videoer - nummer 25

Mann av huse for gratis spanske feriehus

Hvem skulle ikke kunne ønske seg et feriehus? Gratis? I Spania? Det gjorde i hvert fall våre lesere.

Etter at vi publiserte denne saken første gang i mars, har vi fått flere e-poster og telefoner fra lesere, som forståelig nok tenke seg et billig eller gratis feriehus.

Videoen er den 25 mest sette hos ABC Nyheter i 2014.

Ikke billig likevel

Saken bunner i et større problem i store deler av Spania, der folk på landsbygda ikke har råd eller krefter til å ta vare på de gamle steinhusene som finnes her. Og i desperasjon etter å komme seg videre selger de husene sine svært billig. Ofte er husene falleferdige og trenger en kraftig oppgradering. I enkelte tilfeller, som i Cortegada, har ordførere gitt bort hele, forlatte landsbyer gratis, mot at den som overtar lover å skape nye arbeidsplasser her. Så helt billig blir det nok ikke uansett.

Se mer fremover

Hver dag i desember viser vi deg en av de mest sette videoene her på ABC Nyheter og SeDenne gjennom 2014. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.


Se videoene vi har presentert tidligere:

26. Utskjelt fly imponerte stort med triks

27. Norske damer slo an i superfrekk kreftkampanje

28. De flyktet fra kjempebølgen i siste liten

29. Hun fant en slange i sofaen

30. Norge tok pusten fra oss
31. Drømmebryllupet ble redningsaksjon


Her samler vi hele topplisten over årets mest sette videoer.

Mens du venter på at resten av topplista avsløres, kan du se videoene som havnet på seierspallen over de mest sette videoene i 2013:

1. Baby ble rørt til tårer av mammas sang

2. Filmet farlig sexlek i tunnel

3. Fredriks bilvideo tok helt av

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus