Meny

Årets mest sette videoer - nummer 28

De flyktet fra kjempebølgen i siste liten

Det tok litt tid, men så skjønte tilskuerne hva som var på vei mot dem, da uværet herjet Europa i januar i år.

Voldsomme stormer herjet i Europa på starten av 2014. Noen ganger skjønner ikke vi mennesker hvilke krefter vi står overfor, før det kanskje er for sent. Som disse i Portugal som filmet de digre bølgene som slo inn mot Porto i januar. Det tok nemlig en god stund før folk begynte å flykte fra den største av bølgene.

Tre personer ble skadet av bølgen, og flere biler ble ødelagte. Bølgevideoen er den 28. mest sette videoen hos oss i 2014.

Det kommer mer

Hver dag i desember viser vi deg en av de mest sette videoene her på ABC Nyheter og SeDenne gjennom 2014. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Etter å ha sett videoen kan du delta i Startsidens julekalender: Delta her og vinn flotte premier hver dag.

Se videoene vi har presentert tidligere:


29. Hun fant en slange i sofaen

30. Norge tok pusten fra oss
31. Drømmebryllupet ble redningsaksjonHer samler vi hele topplisten over årets mest sette videoer.

Mens du venter på at resten av topplista avsløres, kan du se videoene som havnet på seierspallen over de mest sette videoene i 2013:

1. Baby ble rørt til tårer av mammas sang

2. Filmet farlig sexlek i tunnel

3. Fredriks bilvideo tok helt av

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus