Meny

Årets mest sette videoer - nummer 29

Hun fant en slange i sofaen

Ganske skummelt og ekkelt. Men leserne våre ville se det.

I over to måneder bodde slangen i sofaen på soverommet til Holly i Michigan i USA.  Her leste hun, så på tv og spiste, før hodet til den 1,2 meter lange kongeboaen plutselig stakk ut fra under sofaen.

Trist slutt

Videoen om det ubehagelige sofafunnet er den 29. mest sette videoen hos oss i 2014. Dessverre endte ikke historien godt for slangen. Den skal ha vært svært syk, og kom antagelig ut fra sofaen for å dø.

Mer hver dag

Hver dag i desember viser vi deg en av de mest sette videoene her på ABC Nyheter og SeDenne gjennom 2014. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.


Se videoene vi har presentert tidligere:

30. Norge tok pusten fra oss
31. Drømmebryllupet ble redningsaksjon

Her samler vi hele topplisten over årets mest sette videoer.

Mens du venter på at resten av topplista avsløres, kan du se videoene som havnet på seierspallen over de mest sette videoene i 2013:

1. Baby ble rørt til tårer av mammas sang

2. Filmet farlig sexlek i tunnel

3. Fredriks bilvideo tok helt av

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus