Meny

Årets mest sette videoer - nummer 30

Norge tok pusten fra oss

Bildene var magiske. Internasjonalt lot folk seg overvelde. At Norge kan være vakkert visste vi, men så vakkert?

I høst dukket det opp en video som viser landet vårt i all sin prakt. Gjennom fem måneder reiste Morten Rustad land og strand rundt i Norge, og fanget noen ubetalelig vakre øyeblikk fra landet vårt på film. Han var innom alle landets 19 fylker, og det hele ble en timelapse som kan ta pusten fra de fleste.

Imponerte verden

Videoen ble den 30. mest sette videoen hos ABC Nyheter i 2014. Men det var ikke bare våre lesere som lot seg begeistre av videoen.

Etter at videoen ble viden kjent i Norge, har også utenlandske medier fått øynene opp for den.

«Magien ved Norges naturlige undere er fanget i en oppsiktsvekkende video» skrev avisa The Huffington post. «Om du ikke har vært i Norge før, vil denne videoen får deg til å booke flybillettene» skrev Fstoppers. «Se på denne, og sett Norge på lista over land du må besøke» slo stuff.co.nz fast.

Bare vent, det kommer mer

Hver dag i desember viser vi deg en av de mest sette videoene her på ABC Nyheter og SeDenne gjennom 2014. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets aller mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Sett videoen? Da kan du bli med i Startsiden julekalender:  Svar på spørsmålet om denne videoen og du kan vinne flotte premier - hver dag.

Se videoen vi presenterte i går:

31. Drømmebryllupet ble redningsaksjon

Her samler vi hele topplisten over årets mest sette videoer.

Mens du venter på at resten av topplista avsløres, kan du se videoene som havnet på seierspallen over de mest sette videoene i 2013:

1. Baby ble rørt til tårer av mammas sang

2. Filmet farlig sexlek i tunnel

3. Fredriks bilvideo tok helt av

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus