Meny

Årets mest sette videoer - nummer 31

Drømmebryllupet ble en redningsaksjon

Midt under fotoseansen i drømmebryllupet måtte forloverne trå til som redningsmenn. Den redningen ville leserne våre se!

Jo-Anne og Aaron var godt i gang med å posere på stranda i Australia i bryllupsstasen, da en person i båt kantret bak dem. Aarons forlovere var ikke seine med å kaste av seg finskjortene, og legge på svøm. Det hele ble filmet, til og med av brudgommens drone. Ikke rart mange ville se den dramatiske redningsaksjonen, og videoen ble den 31. mest sette hos ABC Nyheter i 2014.

Heldigvis gikk det bra med mannen som ble reddet, og bryllupsfesten kunne fortsette. Dog, med en del spøker i bryllupstalene om halvnakne forlovere…

Følg med, det kommer mer

Hver dag i desember viser vi deg en av de mest sette videoene her på ABC Nyheter og SeDenne gjennom 2014. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Delta også i Startsidens julekalender: Se dagens video og du kan vinne flotte premier.

Her samler vi hele topplisten over årets mest sette videoer.

Mens du venter på at resten av topplista avsløres, kan du se videoene som havnet på seierspallen over de mest sette videoene i 2013:

1. Baby ble rørt til tårer av mammas sang

2. Filmet farlig sexlek i tunnel

3. Fredriks bilvideo tok helt av

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus