Russlands ambassade i Sverige:

Russland er nærmere enn du tror...

Skjermdump fra Russlands ambassade i Sverige.
Skjermdump fra Russlands ambassade i Sverige.

Teksten til Russlands ambassade i Stockholm har fått ny aktualitet etter funn av det som kan være en russisk sender i skjærgården.

«Russland er nærmere enn du tror» slås det fast på hjemmesiden til den russiske ambassaden i Stockholm.

Utsagnet, som muligens var ment å si noe om forbrødring mellom den svenske og russiske stat, har imidlertid fått en litt annen betydning etter funn av det som kan være en russisk sender i skjærgården utenfor Stockholm.

At setningen også etterfølges av tre halvmistenkelige prikker kan også gi god næring til konspirasjonsteoretikere i både inn- og utland.

«Clever guy who has designed website of Russian embassy in Stockholm. The message might be very true,» la Sveriges tidligere utenriksminister Carl Bildt ut på sin Twitter-konto tirsdag ettermiddag.

For ordens skyld: På nettsiden til den russiske ambassaden i Norge står det ingenting om at Russland er nærmere enn det vi tror.

Kanskje tyder det på at nordmenn fortsatt kan sove trygt om natten.

Eller så kan det være et tegn på at vi allerede er naboer?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus