Ukas mest sette videoer:

Nakne roere engasjerte igjen

Nakne roere engasjerte igjen
Nakne roere engasjerte igjen

Nakne britiske roere har skapt mediehysteri tidligere, og de ble godt likt da de var tilbake denne uka. Få med deg disse, pluss spektakulære bilder fra verdensrommet og den dramatiske sjøsettingen av et nederlandsk skip her.

Nakenroerne er tilbake

Facebook mente bildene deres i kalenderen for 2014 var for «pornografiske». De nakne roerne gir seg ikke, og er tilbake med en ny og «frekkere» kalender. Les hele saken.

Her får det briste eller bære

Skipsbyggerne måtte virkelig stole på at de hadde gjort en god jobb. Les hele saken.

Vegger på fly slo sprekker i lufta

Passasjerene ombord på et American Airlines-fly fra San Francisco opplevde marerittet da panelet i veggen plutselig gikk i oppløsning.

Ebolaspøk skremte flypassasjerer

290 passasjerer ble livredde da det kom flere personer inn på flyet i blå beskyttelsesdrakter, etter at en mann hadde sagt at han var smittet av ebola under flyturen. Patrick Narvaez var passasjer, og filmet alt. Les hele saken.

Se den «perfekte stormen» fra verdensrommet

Den internasjonale romstasjonen fikk noen utrolige bilder av supertyfonen Vongfongs øye. Tyfonen rammet denne helga Japan og det østige Stillehavet.

– Satellittbildene viser at Vongfong er en ekstremt imponerende storm, med et stort område med voldsomme tordenvær (...) og et øye med diameter på 4,8 mil, sier Jeff Masters i Weather Underground om stormen, ifølge yr.no.

Se flere videoer fra uka som gikk

100 mill. - tidenes lottomysterium

Serverer drikke fra sexdukker

Se nordlys-bonanzaen over Tromsø

«Hva har jeg gjort galt?»

Denne greske byen forsvinner snart

Se flere videoer fra ABC Nyheter

Og enda flere hos SeDenne.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus