«Hasj-reporter» sa opp på direkten

«Hasj-reporter» sa opp på direkten
«Hasj-reporter» sa opp på direkten

Charlo Greene sto fram som leder for Cannabis-klubb og sa opp på direkten i Alaska.

Reporter for lokaltv-kanalen KTVA i Alaska, Charlo Greene sjokkerte seere og kollegaer da hun sto fram som grunnlegger av AK Cannabis Club og sa opp på direkten.

– Jeg er faktisk grunnleggeren av Alaska Cannabis Club, og jeg vil dedikere all min energi til å kjempe for frihet og rettferdighet, som begynner med å legalisere marihuana her i Alaska. Når det gjelder denne jobben; ikke det at jeg har noe valg, men: f*ck it, Jeg slutter, sa hun rett i kamera før hun hevet skuldrene og forlot lokalet.

TV-kanalen var raskt ute på sosiale medier og beklaget hendelsen overfor seerne og bekreftet at reporteren ikke lenger jobber for tv-kanalen.

Det at hun faktisk er grunnlegger av cannabis-klubben kommer som et stort sjokk siden hun flere ganger har dekket saker på medisinsk marihuana og kampen for fritt salg av det narkotiske stoffet. Hun har flere ganger brukt klubben som kilde i sine egne saker og vært anonym kilde i andre avisers artikler om klubben og kampen for fri tilgang til cannabis.

Se også: Fikk vite på direkten at hans savnede sønn var funnet

Det er nå kun tillatt med marihuana til medisinsk bruk i delstaten, men velgerne skal i november stemme om stoffet skal kunne selges kommersielt.

I vår skapte den amerikanske reporteren Liz Whal mye ståhei da hun også valgte å si opp på direkten i tv-kanalen Russia Today i protest med kanalens dekning av konflikten i Ukraina.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus