Meny

Tobarnsmor holdt fanget i bur, voldtatt og mishandlet

Joelle Lockwood (30) hadde vært savnet i to måneder da hun lørdag ble reddet av en av de siktedes eksmann.

Amerikanske Joelle Lockwood som hadde vært savnet siden 9. juli, ble lørdag funnet i en husvogn i Posey County i Indiana.

Der skal hun ha blitt holdt fanget i et bur av et ektepar, som nå er siktet for kidnapping, frihetsberøvelse og voldtekt.

Ifølge myndighetene ble hun holdt fanget av Rick Roy House Jr. (37) og Kendra Tooley (44) under skrekkelige forhold, skriver 14 News.

Amerikanske Joelle Lockwood var savnet i to måneder da hun lørdag ble funnet i en husvogn.Amerikanske Joelle Lockwood var savnet i to måneder da hun lørdag ble funnet i en husvogn.

Politiet ble varslet av Ron Higgs, som hadde funnet Lockwood i ekteparets hjem og hjulpet henne ut derfra.

Higgs er eksmannen til siktede Kendra Tooley.

– Han tok det på seg å få henne ut av hjemmet deres og tok henne med seg til Evansville. Da de kom dit tok han kontakt med myndighetene der. Hun skal nå få returnere til sin familie, noe vi er veldig, veldig glade for, sier sheriff Greg Oeth ifølge 14 News.

Eksmannen var på besøk hos paret etter at Tooley hadde bedt ham om pengehjelp. House skal ha vist ham buret hvor Lockwood ble holdt fanget.

– Hun hadde bare t-skjorte på seg. Og et lærbelte som et hundehalsbånd. Hver kveld låste de henne inne der. Uten mat og vann, forklarer Higgs til nettstedet.

Han sier videre at han ikke visste hvem kvinnen var, men at han bestemte seg for å hjelpe henne da hun sa til ham at hun ikke ville være der.

Ifølge redningsmannen skal paret ha truet ham med pistol flere ganger før han fikk Lockwood ut fra husvognen.

Saken fortsetter under bildetSIKTET: Rick Roy House Jr. og Kendra Tooley er siktet for kidnapping, frihetsberøvelse og voldtekt etter at de skal ha holdt tobarnsmoren Joelle Lockwood fanget i nesten to måneder. Foto: Posey County JailSIKTET: Rick Roy House Jr. og Kendra Tooley er siktet for kidnapping, frihetsberøvelse og voldtekt etter at de skal ha holdt tobarnsmoren Joelle Lockwood fanget i nesten to måneder. Foto: Posey County Jail

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus