Ukas mest sette videoer:

Amerikansk puppetrend tok leserne med storm

Amerikansk puppetrend tok leserne med storm
Amerikansk puppetrend tok leserne med storm

Fikk du med deg den «døde» mannen som våknet til livet i likposen? Eller neglelakken som avslører voldtektsdop? Disse er blant ukas mest sette videoer hos ABC Nyheter.

Ny puppetrend i USA – får større pupper på 20 minutter

En ny puppetrend har startet i USA. En prosedyre sikrer kvinner større bryster på kun 20 minutter, men gleden er kun midlertidig. For etter omtrent et døgn forsvinner effekten igjen. (OBS: Engelsk reportasje)

«Død» mann våknet i likposen

En kreftpasient ble erklært død av sykehuset, og lagt i en likpose. Onkelen fant ham i live da han skulle skifte klærne hans på likhuset.

Neglelakken oppdager voldtektsdop

En ny neglelakk i USA kan hjelpe kvinner å oppdage om noen har tuklet med drinken deres. Alt de trenger å gjøre er å dyppe fingeren i drinken.

Merkelig trend: Kliss nakne på første date

Naken-reality tar USA med storm. Flere tv-programmer blottlegger deltagerne fullstendig. I det nyeste konseptet møter deltagerne hverandre på stevnemøte for første gang helt nakne.

Mor løy om at datteren (5) var døende

Amerikanske Leatha Slauson overbeviste lokalsamfunnet om at datteren hadde kreft. Familien fikk donasjoner og støtte fra fremmede mennesker - men hele historien var en løgn.

Se enda flere videor folk snakker om her: Sedenne - videone folk snakker om.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus