Ukas mest sette videoer:

Kreta-krokodillen fascinerte i uka som gikk

Kreta-krokodillen fascinerte i uka som gikk
Kreta-krokodillen fascinerte i uka som gikk

Spektakulær flyoppvisning, en malplassert krokodille og et mystisk hull er blant ukas mest sette videoer.

Her er Kreta-krokodillen

Ingen skjønte hvordan den kom seg dit, og mange lurte på om den i det hele tatt fantes, men nå er all tvil blåst bort med denne videoen, tatt opp av en drone. Her er den vel to meter lange krokodillen som skremt hele Kreta. Den oppholder seg ved en innsjø som nå er avsperret av de lokale myndighetene. Les mer her.


Her viser Dreamliner hva det er i stand til

Boeings nye Dreamliner-maskiner har fått mye kritikk for sine «barnesykdommer» hos blant annet Norwegian. Men her viser Boeing hva siste modell, 787-9-flyet er i stand til å gjøre. I forbindelse med et flyshow i Farnborough tok pilotene flyet på en liten tur for å sjekke hva flyet er god for. Les artikkelen her.

Se den hjemløse hundens utrolige forvandling

Lille Theo ble forlatt av familien sin, og har overlevd alene i ett år. Han blir funnet forkommen, skitten og livredd, som en villhund. Se den rørende historien om hvordan han ble trygg igjen.

Se det gigantiske hullet i bakken i Russland

En video filmet fra et helikopter viser hullet som plutselig har åpnet seg i Yamalregionen. Noen tror det er en meteoritt, andre mener det er global oppvarming som har skylden. Les mer her.

Haglstorm jager folk opp av vannet

Isklumper regnet fra himmelen over Novosibirsk i Russland mandag. Til tross for kraftig vind og hagl, ble det ikke meldt om skader. Store deler av det østlige Russland har vært preget av ekstremvær i de siste dagene.

Se også: Få med deg denne ukas favorittklipp

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus