Plutselig kom løpsk anleggsmaskin ryggende

Kvinne hoppet ut av bil i siste liten. Mannen var ikke like heldig.

Det skremmende øeblikket da anleggsmaskinføreren Pavel Likovitch mistet kontroll over kjøretøyet, ble filmet av en bilist like bak. Maskinen skulle ifølge den britiske tabloiden Daily Mail krysse en overgang i byen Millerovo vest i Russland da det gikk galt.

Se den dramatiske videoen øverst i artikkelen.

I bilen bak satt Mihail Groukov og kona Elena. Hun var rask nok i reaksjonen til å i siste liten hoppe ut av bilen før anleggsmaskinen kom ryggende. Mannen var ikke like heldig.

Les også: Dødelig ny russisk trend ryster verden

Ifølge den britiske tabloiden fikk han flere skader, som knuste ribbein, en brukket bein og flere skrubbsår. Bilen gikk det enda verre med. Den ble totalvraket av anleggsmaskinen og kjørte så inn i bilen bak igjen.

Mannen i bilen bak Alexander Kuryakin, som fikk filmet hendelsen var sikker på at han var vitne til en dødsulykke.

– Først så trodde jeg føreren i den første bilen var død. Heldigvis overlevde han, men han kommer nok ikke til å sitte bak rattet igjen med det første, sa han ifølge dailymail.co.uk.

Se også: Sjåfør med utrolig unnamanøver i Moskva

Politiet skal ha startet en etterforskning etter hendelsen.

Selv om det florerer av videoer av hazardiøse forbikjøringer og stygge kollisjoner fra Russland, så finnes det også videoer som viser det motsatte:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus