Meny

Dødelig russisk motorsykkeltrend ryster verden

Overvåkningskamera filmet brutal kollisjon mellom bil og motorsykkel. Politiet: - De kaller det «Biker rulett».

Det florerer med overvåkningsvideoer på internett som viser brutale og voldsomme trafikkulykker i Russland, men denne skal vise en helt ny dødelig trend.

Se den dramatiske videoen øverst i artikkelen.

Videoen er gjengitt i flere store internasjonale medier som The Mirror og New York Daily News. 21 år gamle Aleksey Rouhov kommer kjørende ut fra noen busker på en vei sammen med kameraten Pavel Drabin (19).

Begge krysser veien uten å gi tegn til å vise noe hensyn for trafikken i området og det ender med at Rouhov får et brutalt møte med frontruta til en bil.

- Sikker på at fyren var død

Utrolig nok kan 21-åringen reise seg igjen tilsynelatende uten en skramme, mens motorsykkelen hans blir totalvrak.

- Jeg var sikker på at fyren var død. Jeg trodde jeg kom til å få et hjerteinfarkt og kunne ikke tro det da han bare reiste seg opp og så flau ut, skal bilisten, Grigorii Amedov ha fortalt lokale medier.

Se også: Sjåfør med utrolig unnamanøver i Moskva

Like dødelig som russisk rulett

Hendelsen fant sted i byen Zhukovsky 40 kilometer sørøst for Moskva.

Motorsyklistene skal ha vært bevisste på å ikke ta hensyn til den møtende trafikken, som en del av en ny trend.

Les også: Ny voldelig trend sjokkerer

- De kaller det «Biker rulett» og det er like dødelig som russisk rulett. Etter å ha sett på bildene er det utrolig at den unge mannen i det hele tatt overlevde, skal polititalsmann Felix Bobrov ha fortalt lokale medier.

Selv om det florerer av videoer av hazardiøse forbikjøringer og stygge kollisjoner fra Russland, så finnes det også videoer som viser det motsatte. Denne videoen viser at russerne også kan vise medmenneskelighet i trafikken:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus