Meny

Lot du deg distrahere?

Lot du deg distrahere?
«Sexy Anna» som forsøker å forstyrre studentene på en lesesal ble ukas mest sette video hos ABC Nyheter. Se også kranbilen som kjører inn i en bro med krana oppe, og elgkalven langrennsløperen Jesper Modin fant i bilen sin.

Sexy Anna testet studentenes eksamensfokus

En nederlandsk melkeprodusent(!) ville teste hva som måtte til for å få studenter til å miste fokus i et bibliotek like før eksamen. Så de installerte skjulte kameraer og sendte inn sexy Anna. Resultatet ble en reklamefilm, som nå tar av også godt utenfor Nederlands grenser.

Dette måtte gå galt!

En kranbil med krana oppe - på strak kurs mot den altfor lave broen i Litauen...

Forskere går tilbake på gluten-bekymring

Glutenfrie produkter har blitt en milliardindustri de siste årene. Noen forskere har trodd det har vært en sammenheng mellom gluten og ubehagelige symptomer hos folk som ikke har cøliaki. Flere kjendiser har også advart mot proteinet. Nå går imidlertid flere forskere tilbake på det de har sagt, og mener det bare er mennesker med cøliaki som bør fjerne gluten fra kostholdet. (Les artikkelen.)

Hun tror hun skal få bot, men så...

Å bli stanset av politiet kan få nakkehårene til å reise seg for de fleste, men disse bilistene i USA ante ikke hva de hadde i vente. Nå går den overraskende reklamen verden rundt. (Les artikkelen)

Krasjet med elg - fant elgkalv i førerersetet

Da den svenske langrennsløperen Jesper Modin krasjet med en elg søndag gjorde han skrekkopplevelse. På gulvet foran ham lå nemlig en nyfødt elgkalv. (Les artikkelen)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus