Meny

Politimann måtte hoppe for livet utfor sju meter høy bro

Rutinekontroll kunne blitt dødskrasj på bro i Texas.

Politimannen Kenneth Lewis måtte på millisekunder ta en livsviktig avgjørelse for å ikke bli overkjørt freadag.

Se det dramatiske opptaket i videoen øverst i artikkelen.

For mens han og kollegaen hadde stanset en bilist på broen for en rutinekontroll, kjørte en annen bilist rett inn i politibilen deres, som så kom mot politimennene. Lewis måtte hoppe utfor broen for å hindre å bli overkjørt. Politimannen overlevde det drøye syv meter lange fallet ned til en liten elv, men må regne med å tilbringe de neste par ukene på sykehus.

Les også: Lastebilsjåfør drepte politimann mens han så på lettkledde damer

Ifølge Daily Mail hadde Lewis kun vært i tjeneste i tre måneder da hendelsen skjedde. Kvinnen som kjørte bilen, en 46 år gammel lærer, var tydelig beruset og er nå fengslet i påvente av å møte i retten.

Se også: Sovnet bak rattet - kjørte inn i politbil

Dashbordkameraer er innstallert i alle politibiler i USA og kan være viktige bevis i rettsaker. Kameraene får også filmet utrolige hendelser, som denne nestenulykken der to politimenn med et nødskrik unngikk å bli truffet av en «flyvende» pickup:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus