Kristoffer badet med krokodille etter Facebook-utfordring

Nå håper han moren ikke blir sint.

Kristoffer Haraldseid Espeland (22) tar badeutfordringen som har sirkulert på Facebook den siste tid hakket lengre enn de fleste. Han bader nemlig med reptiler.Se også: Her vil du ikke bade


For de som ikke har fått meg seg badetrenden som har herjet på sosiale medier den siste tiden foregår det altså slik: Du utfordrer en venn til å bade innen 24 timer, gjør ikke vedkommende dette må han eller hun betale straffen som utfordreren har oppgitt. Typisk vil dette være donasjoner til veldedige formål eller en pils neste gang man er på byen. Den som blir utfordret utfordrer så neste person, og slik fortsetter det.

Utfordret moren

Da Kristoffer ble utfordret til å ta et tidlig sommerbad av en kompis var han ikke vanskelig å be, selv om han syntes hele opplegget var ganske teit. Kompisen hadde nemlig glemt å spesifisere hvor han skulle bade og Kristoffer, som verken liker saltvann eller vann som er kaldt, syns derfor det var en god idé å ta badet i et basseng sammen med et par reptiler.

Les også: Anslag: Over 100.000 ulovlige reptiler i Norge

Som frivillig i Oslo Reptilpark var det ikke vanskelig for krypdyrentusiasten å ta seg et dypp sammen med en alligatorsnappskilpadde og krokodillearten brillekaiman.

- Jeg kjenner kroppsspråket til disse dyrene godt, så da ser jeg ingen grunn til å føle meg ukomfortabel, forteller Kristoffer som hadde fått lov av sjefen til å utføre badestuntet.

Kristoffer utfordret kun moren sin til å ikke bli sint, og håper nå badetrenden snart tar slutt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus