Meny

Ukas mest sette videoer:

En rasende far sjokkerte i uka som gikk

En rasende far sjokkerte i uka som gikk
Fikk du med deg videoen av faren som sparker seksåringen sin ned fra en skaterampe? Eller den oppblåste hvalen som truer en hel landsby? Så du den utrolige scoringen av norske Espen (14)? Her får du sjansen igjen. Dette er ukas mest sette videoer hos ABC Nyheter.

Frustrert far sparket sønn ned skaterampe

En mobilvideo fra en skatepark i Florida i USA sjokkerer foreldre. Den viser en frustrert far som sparker sin seks år gamle sønn ned fra en skaterampe. Videoen stiller seg inn i rekken av sjokkerende videoer av overivrige foreldre som går for langt i jakten på suksess for barna sine.

Fly nødlandet etter brann i motoren

Et fly i Australia måtte nødlande med 92 passasjerer om bord, da det brøt ut brann i motoren tirsdag. Passasjerene filmet gnistene som stod ut av flymotoren.

Oppblåst blåhval truer landsby

Den 25 meter lange, døde blåhvalen skyllet inn mot land ved Trout River i Canada for en uke siden, og har siden den gang skapt hodebry for innbyggerne her. Den råtnende hvalen er snart så oppblåst at den vil eksplodere. Se også: Spermhval eksploderte i ansiktet på marinbiolog

– Plutselig kom det stemmer fra barnerommet

Familien Schreck ble skremt da de hørte en mann skrike inne på barnerommet. Det viste seg at stemmen kom fra internett. Babymonitoren var blitt hacket.

Se Espens (14) utrolige scoring

Sekunder før håndballkampen er slutt, tar Espen sats og scorer midt i en salto. Se scoringen fra hallen i Askøy her. (Les artikken)

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus